Naši proizvodi

PPŠ Ambalaža

U automobilskoj industriji od presudnog su značaja rešenja za pakovanje koja pružaju vrhunsku zaštitu robe i delova visoke vrednosti. Od motora do sitnih mehaničkih elemenata i dekorativnih predmeta unutrašnjosti, proizvodnja vozila zahteva hiljade različitih komponenti. S’toga ne treba da iznenađuje da industrija vozila čini preko 40% celokupne industrijske i transportne ambalaže koja je potrebna širom sveta.

Visokoglobalizovana industrija vozila koristi napredne tokove proizvodnje, razvoja i logistike, ali njihova složenost zahteva raznovrsne ambalažne materijale. Bez pravih rešenja za pakovanje, delovi vozila mogu se oštetiti tokom otpreme, a troškovi prevoza mogli bi izaći iz kontrole. Sa VAPOLI PPŠ ambalažom pomažemo preduzećima da naprave prilagođena rešenja za pakovanje i delove vozila kako bi zaštitili proizvode, a istovremeno smanjili troškove.

Asortiman VAPOLI PPŠ ambalaže dizajniran je tako da obezbedi potrebnu izdržljivost I zaštitu u skladu sa fizičkim zahtevima vašeg lanca snabdevanja.

SEPARATORI / GNEZDA

SEPARATORI / GNEZDA